Loading…
Scandal
Eau de PARFUM
Scandal pour homme
Eau de toilette

EEN SCHANDALIG
SENSUELE
CONFRONTATIE

Scandal pour femme

SCANDAL HOMME / FEMME: EEN SUPER SENSUELE CONFRONTATIE

Imaan Hammam et Parker Van Noord, jong en schandalig sexy, de onmiskenbare top van de nieuwe generatie, doen bij elke verschijning van zich spreken. Zij, een Marokkaans-Egyptische diva, extravagant en met couture stijl, houdt ervan om met lef haar eigen regels te volgen. Hij, sportief en elegant, respectloos en mannelijk en slaat u KO met één glimlach, als koning der boksers. Hun verleiding is dat ze zichzelf zijn.

WATCH WATCH WATCH WATCH WATCH WATCH WATCH WATCH WATCH WATCH
MEER VIDEOS
Scandal pour femme

SCANDAL

EAU DE PARFUM

Een chypre honing geur. Scandal is een overdosis plezier, een nieuwe soort damesparfum. De zoetheid van honing vermengt zich met de elegantie van gardenia en met de sensualiteit van patchouli, en vormt zo een verslaving, so Jean Paul Gaultier.

flacon So Scandal
Scandal
Eau de parfum

SCANDAL POUR  
HOMME

EAU DE TOILETTE

Met gespierde elegantie en bokshandschoenen aan de vuisten maakt de nieuwe SCANDAL POUR HOMME van Jean Paul Gaultier grote indruk met zijn opwekkende en verslavende eau de toilette. Deze koning van de ring, gekroond met overwinningen, verleidt zijn fans met de contrasterende viriliteit van een intense houtachtige oriëntaalse geur, die de hele wereld knock-out slaat. Laat de show beginnen!

flacon So Scandal
Scandal pour homme
Eau de toilette
Scandal pour homme

NAVULLEN 
IS DE
NIEUWE CHIC

Scandal refill

DE MILIEUVRIENDELIJKE KAMPIOEN VAN JEAN PAUL GAULTIER

Hij is bereid om het SCANDAL te verspreiden, zolang hij maar milieuvriendelijk is met zijn navulbare flacon! Dat is de geëngageerde strijd van deze Jean Paul Gaultier boxer. De ecologisch ontworpen navulling vult uw fles van 50, 100 of 150 ml opnieuw met een eenvoudig gebaar en zonder een druppel te verliezen, dankzij het innovatieve en af te schroeven druppelstop systeem. Een beter milieubewustzijn dat het milieu behoudt door 59% glas, 46% plastic, 80% metaal en 64% verpakkingsgewicht* te besparen. Een win-win overwinning die schandalig gemakkelijk en belangrijk is.

Scandal pour homme refill
Eau de toilette

* Gebruik van een flacon SCANDAL 50 ml met de navulling van 200 ml, vergeleken met 5 flacons SCANDAL van 50 ml.